Andone: CFR Cluj are cea mai grea misiune

Antrenorul Ioan Andone a declarat, sâmbătă, că dintre toate echipele româneşti angrenate în cupele europene CFR Cluj are misiunea cea mai grea, fiind nevoită să lupte pentru calificare în deplasare, după ce a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de Anorthosis Famagusta.

1 afișare
Imaginea articolului Andone: CFR Cluj are cea mai grea misiune

Andone: CFR Cluj are cea mai grea misiune

"Mergem la Famagusta să câştigăm, să ne jucăm şansele. S-au mai văzut minuni în fotbal şi de ce nu ar spera şi CFR să câştige cu 3-0 în Cipru? Dintre echipele din cupele europene, CFR are misiunea cea mai grea. Steaua e ca şi calificată în Liga Campionilor, Dinamo, în ciuda egalului, are tot o misiune dificilă. N-aş fi avut emoţii cu Dinamo în formulă completă", a spus Andone.

Tehnicianul formaţiei ardelene a precizat că se aştepta la un meci greu la Buzău, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Gloria are o echipă bună, se poate salva de la retrogradare Mă aşteptam să fie un meci greu pentru că e o echipă în criză de puncte", a punctat Ioan Andone.

Comentând faptul că la meciul Gloria Buzău - CFR a asistat şi finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, Andone a spus: "Gigi Becali probabil a venit să-şi vadă jucătorii împrumutaţi la Gloria şi, într-un fel, să-i motiveze".

CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, formaţia Gloria Buzău, într-un meci din etapa a V-a a Ligii I, ultimul dinaintea returului cu Anorthosis Famagusta, din turul doi preliminar al Cupei UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici