Andone: Dintre Steaua şi Rapid, cel mai mult mă tem de Timişoara

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că dintre formaţiile Steaua şi Rapid, cel mai mult se teme de gruparea bănăţeană Poli Ştiinţa Timişoara.

18 afișări
Imaginea articolului Andone: Dintre Steaua şi Rapid, cel mai mult mă tem de Timişoara

Andone: Dintre Steaua şi Rapid, cel mai mult mă tem de Timişoara (Imagine: MEdiafax Foto)

"Dintre Steaua şi Rapid, cel mai mult mă tem de Timişoara. Poli a avut o prestaţie excepţională cu echipele din faţă, asta e realitatea. Ne-au bătut şi pe noi şi pe Rapid şi pe Steaua. Să vedem ce face cu Dinamo", a spus Andone.

Ioan Andone nu crede că diferenţa de opt puncte este una liniştitoare. "Opt puncte nu sunt multe. Avem trei meciuri într-o săptămână, sunt nouă puncte în joc. Celelalte echipe pot face nouă puncte, noi niciunul, şi suntem sub ele", a completat oficialul clujean.

CFR Cluj are opt puncte avans faţă de Rapid şi Steaua, în timp ce Poli Ştiinţa Timişoara se află la 10 puncte în spatele liderului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici