Andone: La pauză mă gândeam că am făcut greşit echipa

Tehnicianul Ioan Andone a declarat, sâmbătă, după debutul cu victorie la Rapid, scor 2-1, pe terenul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, că la pauză, când giuleştenii erau conduşi cu 1-0, s-a gândit că a greşit formula de echipă.

47 afișări
Imaginea articolului Andone: La pauză mă gândeam că am făcut greşit echipa

Andone: La pauză mă gândeam că am făcut greşit echipa (Imagine: Walter Schmidt/Mediafax Foto)

"A fost o partidă dificilă pentru noi, în care cred că am schimbat ceva, nu mult, dar am schimbat. Jucătorii noştri au o calitate deosebită şi am câştigat acest meci cu şansă, din două lovituri libere. Nu putem face un salt prea mare, rapid, ci treptat. Se putea termina şi 2-2, după cum la fel de bine puteam să câştigăm mai detaşat. Este greu să schimbi peste noapte ceva, chiar dacă la Rapid sunt jucători valoroşi şi mai departe obiectivul nostru este calificarea în Liga Europa. La pauză, la 0-1, mă gândeam că am făcut greşit echipa, însă până la urmă a ieşit bine. Sunt la Rapid pentru două luni, oferta pentru următorii ani este foarte tentantă însă nu pot spune nimic sigur ce va fi. Vom vedea atunci", a afirmat Andone.

Andone a vorbit şi despre tehnicianul formaţiei Internaţional, Ionuţ Badea: "Îl ştiu pe Ionuţ Badea ca un antrenor meticulos, aşa cum a fost şi ca jucător. Când Penescu l-a pus antrenor la FC Argeş m-a întrebat ce părere am şi i-am spus că o să ajungă un tehnician foarte bun".

Echipa Rapid Bucureşti a învins, sâmbătă, în deplasare, la Piteşti, formaţia Internaţional Curtea de Argeş, scor 2-1 (0-1), într-un meci din cadrul etapei a XXV-a a Ligii I, primul pentru antrenorul Ioan Andone la conducerea tehnică a grupării giuleştene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici