Andone: Lobonţ nu mai vrea să joace în România, dar sperăm să-l convingem

Antrenorul FC Dinamo Ioan Andone a declarat marţi că portarul echipei naţionale Bogdan Lobonţ, al cărui împrumut la AS Roma expiră la 30 iunie, nu mai doreşte să evolueze în campionatul României, dar speră să-l convingă să se întoarcă la formaţia "alb-roşie".

16 afișări
Imaginea articolului Andone: Lobonţ nu mai vrea să joace în România, dar sperăm să-l convingem

Andone: Lobonţ nu mai vrea să joace în România, dar sperăm să-l convingem (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Am stat de vorbă cu Lobonţ, tot căutăm să rezolvăm, el mai are contract cu Roma până în 30 iunie, când expiră împrumutul. Noi sperăm să lămurim această problemă pentru că Dinamo are nevoie de Lobonţ. Este un jucător extrem de important şi pentru mine şi pentru ceilalţi jucători şi pentru suporteri. El nu mai vrea să mai joace în România, asta e singura problemă. Să vedem, mai există şi soluţia să prelungească acordul cu noi şi să-l împrumutăm dacă Roma îşi menţine oferta. El nu mai vrea în campionatul românesc nu că nu ar mai vrea la Dinamo. Încerc cu domnul Badea să-l convingem, noi sperăm să vină. Nu e vorba de bani, nu mai vrea în campionatul românesc. De ce, să spună el motivele", a declarat Andone.

Impresarul portarului Bogdan Lobonţ Victor Becali a declarat marţi pentru MEDIAFAX că în săptămâna în curs internaţionalul român va şti unde va evolua sezonul următor, la AS Roma sau la Dinamo, jucătorul dorind să continue la formaţia italiană.

"Lobonţ e jucătorul lui Dinamo. Depinde de ceea ce va decide Roma, dacă va activa acea opţiune de cumpărare. Săptămâna aceasta se decide, se negociază deocamdată. Jucătorul îşi doreşte să rămână la Roma, normal, dar depinde de italieni ce se va întâmpla", a spus Victor Becali.

Portarul Bogdan Lobonţ, aflat sub contract cu Dinamo, a fost împrumutat la începutul sezonului trecut la formaţia italiană AS Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici