Andone: M-am întâlnit şi cu Copos şi cu Badea, iau o decizie zilele următoare

Tehnicianul Ioan Andone a declarat marţi agenţiei MEDIAFAX că s-a întâlnit cu preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, şi cu acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, dar că va lua o decizie zilele următoare în ceea ce priveşte echipa pe care o va pregăti în sezonul viitor.

12 afișări
Imaginea articolului Andone: M-am întâlnit şi cu Copos şi cu Badea, iau o decizie zilele următoare

Andone: Am negociat cu George Copos, încă nu am luat o decizie (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"M-am întâlnit şi cu domnul Copos şi cu domnul Badea. Voi vedea ce echipă o să aleg. Zilele următoare mă voi decide", a declarat Andone.

Tot marţi, Andone declarase că nu a luat o decizie în privinţa rămânerii la Rapid. "Am negociat cu domnul Copos, chiar acum sunt cu dânsul. Nu am luat încă nicio decizie, ne vom mai întâlni de câteva ori şi abia apoi vom vedea ce se va întâmpla. Cu oficialii de la Dinamo nu m-am întâlnit ieri, aşa cum am spus, pentru că eu sunt antrenor sub contract cu Rapid. Chiar dacă s-a terminat campionatul, contractul meu expiră la finalul lunii", a declarat Andone pentru MEDIAFAX.

Sâmbătă, după ultimul meci al Rapidului în actuala ediţie a Ligii I, Andone declarase că luni va discuta cu oficialii clubului Dinamo în privinţa preluării conducerii tehnice şi a menţionat că până miercuri va decide dacă rămâne la giuleşteni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici