Andone: Nu mi-a trebuit mult timp de gândire să accept oferta Rapidului

Tehnicianul Ioan Andone a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu a avut nevoie de mult timp de gândire pentru a accepta oferta clubului Rapid.

18 afișări
Imaginea articolului Andone: Nu mi-a trebuit mult timp de gândire să accept oferta Rapidului

Andone: Nu mi-a trebuit mult timp de gândire să accept oferta Rapidului (Imagine: Walter Schmidt/Mediafax Foto)

"Nu mi-a trebuit mult să mă gândesc să accept oferta domnului Copos şi a Rapidului. Ştiu că este greu, trebuie ca Rapidul să revină pe calea normală, să ajungem să ne batem pentru cupele europene, să ajungem să terminăm în primele cinci. Zece etape, zece finale care trebuie câştigate. Nu este nimic greu, nimic complicat. Trebuie să schimb ceva din atitudinea lor, suporterii aşteaptă dăruire totală de la jucători. Prelungirea contractului depinde de cele două părţi, care trebuie să fie de acord. Dacă ajungem în Europa League vom continua. Este normal ca în vară să ne aşezăm, să vedem cum mă simt, cum voi fi primit, ce rezultate am obţinut. Este o provocare pentru mine şi sunt convins că va fi totul bine", a declarat Andone.

Acţionarul majoritar George Copos a declarat că Rapidul nu poate avea alte obiectiv decât calificarea în Liga Europa. "Consider că Rapid are una dintre cele mai bune echipe din România. Este important să ai un antrenor hotărât, titrat, care să vrea marea performanţă. În 2006, când a venit Bergodi, era şi Ioan Andone în discuţii cu Rapidul. Sperăm să mergem împreună cel puţin trei ani de zile. Trebuie să-i calce pe jucători pe glezne. Sunt unii plătiţi cu 300 de mii de euro, iar noi suntem pe locul 7. Aşa ceva nu se poate. Are o misiune delicată, complicată şi trebuie să-i calce ca să înţeleagă că trebuie să facă performanţă. Eşti condamnat să câştigi şi cu Dinamo şi cu Steaua, eşti condamnat să câştigi şi cu celelalte echipe. andone a semnat după 8 ore de negocieri", a afirmat Copos.

Preşedintele FC Rapid, Ioan Taban, a declarat că Ioan Andone este un antrenor care a avut foarte multe realizări: "Contractul este semnat, el a acceptat să preia echipa, speranţele sunt mari, el este un antrenor care şi-a dorit mereu performanţa, a avut foarte multe realizări. Contracul său este pe termen lung, două luni plus trei ani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici