Andone: Piţurcă are o gândire de neînţeles pentru mine

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, l-a criticat pe selecţionerul Victor Piţurcă reproşându-i că nu l-a folosit pe Eugen Trică în amicalul cu Germania, preferându-l pe Dorinel Munteanu la care acum a renunţat.

2 afișări
Imaginea articolului Andone: Piţurcă are o gândire de neînţeles pentru mine

Andone: Piţurcă are o gândire de neînţeles pentru mine

"Piţurcă are o gândire de neînţeles pentru mine. Cu Belarus şi Germania l-a băgat pe Dorinel Munteanu, iar pe Trică, pe care putea conta pentru turneul final de anul viitor, nu. Acum a renunţat şi la Dorinel. Adică a fost bun cu Belarus şi Germania, echipa lui, în care joacă, este pe locul trei în Liga I, şi nu îl mai cheamă. Nu ştiu ce plan o avea, sper că are nişte principii după care se conduce. Oricum, am încredere că va califica naţionala la Europene", a declarat Andone.

Antrenorul liderului din Liga I spune că meciul cu Olanda este o mare şansă pentru fundaşul lui Ajax Amsterdam, George Ogăraru. "Este o onoare pentru Ogăraru să fie convocat împotriva ţării în care joacă. Nu contează acum că îl cheamă o dată la doi ani. Va dori să joace bine, poate să şi înscrie. Eu dacă eram în Spania şi mă convoca selecţionerul împotriva ţării în care jucam, aş fi venit la naţionala şi pe jos", a mai spus Ioan Andone.

România va întâlni, în 13 octombrie, la Constanţa, reprezentativa Olandei, într-un meci din grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici