Andone: Suntem foarte aproape de o premieră istorică

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii pe care îi antrenează au trecut peste euforia câştigării titlului de campioană, iar acum sunt foarte aproape de o "premieră istorică", obţinerea eventului.

21 afișări
Imaginea articolului Andone: Suntem foarte aproape de o premieră istorică

Andone: Suntem foarte aproape de o premieră istorică (Imagine: Mediafax Foto)

"Ar fi al doilea trofeu pe care l-am putea aduce la Cluj. Ne dorim foarte mult acest trofeu. Am trecut peste euforia titlului, noi ne vom bate pentru fiecare minge în fiecare minut, în fiecare secundă. Suntem aproape de o premieră istorică: să reuşim eventul din postura unei echipe de provincie", a spus Andone.

Ioan Andone speră ca şi Steaua să reuşească să se califice în grupele Ligii Campionilor. "Mi-aş dori ca la anul să avem două echipe în grupele Ligii Campionilor. Trebuie să muncim pentru asta, iar suporterilor nu trebuie să le dăm jigniri şi tot felul de declaraţii. După 15 ani am şansa de a juca în grupele Ligii. Am mai avut o dată o şansă, dar am dat de Manchester, o echipă prea puternică", a completat Andone.

Partida CFR Cluj - Unirea Urziceni, contând pentru finala Cupei României, se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 20.30.

Echipa CFR Cluj a câştigat campionatul României, după ce a învins, miercuri, cu scorul de 1-0, concitadina Universitatea Cluj, prin golul marcat de Cadu din penalti, în minutul 65.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici