Andrade: M-am obişnuit în România, când ies pe stradă dau autografe

Portarul echipei Rapid, Elinton Andrade, a declarat pentru presa braziliană că s-a obişnuit în România şi că acum, când iese pe stradă, este solicitat pentru autografe, informează globo.com.

16 afișări
Imaginea articolului Andrade: M-am obişnuit în România, când ies pe stradă dau autografe

Andrade: M-am obişnuit în România, când ies pe stradă dau autografe (Imagine: Mediafax Foto)

"Am fost ales cel mai bun portar al turului şi a fost o surpriză. Am făcut treabă bună, dar nu mă aşteptam la o astfel de recunoaştere. Deja dau autografe când ies pe stradă, ceea ce este un lucru bun pentru un profesionist. Am contract până în 2011 şi m-am obişnuit în România. Vorbesc puţin limba română, pe care am învăţat-o treptat, fără profesor. Citesc ziarele şi site-urile cu ştiri despre club. Primele mele cuvinte în limba română au fost cele legate de orientarea jucătorilor din apărare", a afirmat Andrade.

 

Globo.com notează că Andrade a devenit idol la Rapid Bucureşti, la aproximativ trei ani după ce a primit şapte goluri într-un meci Vasco da Gama - Atletico Paranaense, în campionatul Braziliei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici