Andrade: Nu voi mai rata şansa de a-l învinge pe Bute prin KO

Pugilistul mexican Librado Andrade a declarat, într-un interviu acordat site-ul eastsideboxing.com, că în partida de sâmbătă, contând pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, nu va mai rata şansa de a-l învinge prin KO pe Lucian Bute, aşa cum s-a întâmplat la primul meci.

17 afișări
Imaginea articolului Andrade: Nu voi mai rata şansa de a-l învinge pe Bute prin KO

Andrade: Nu voi mai rata şansa de a-l învinge pe Bute prin KO (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Acum, planul meu este să fiu mai rapid încă de la începutul partidei. Ştiu că Bute va fi pregătit şi am sentimentul că va încerca să mă ţină la distanţă de această dată, ca să poată fugi şi să nu stea în faţa mea. Am lucrat mult pentru a contracara această strategie, dacă va fi cazul. Îl voi dărâma puţin câte puţin şi de data aceasta nu voi mai lăsa să-mi scape şansa de a-l face KO", a declarat Andrade.

Mexicanul a adăugat că este pregătit să câştige acest meci, după ce în prima întâlnire cu Bute a fost atât de aproape de victorie. "După meci, când am urmărit înregistrarea, mi-am dorit să mă întorc imediat în sală şi şi învăţ mai multe. Ştiu că, pentru faptul că am fost atât de aproape de victorie data trecută, voi câştiga de data asta. Îl cunosc pe Bute acum şi am foarte multă încredere în mine. Acum vreau să-l înving prin KO, ca să nu mai existe nicio îndoială. Voi încheia acest meci aşa cum trebuia să se încheie primul. Acum am primit această şansă şi nu o voi lăsa să-mi scape. Bute este un pugilist bun, dar îl voi învinge. Îl voi răni şi îl voi opri", a mai spus viitorul adversar al lui Bute.

Referitor la problema arbitrului, după ce la primul meci arbitrul a fost acuzat că l-a numărat prea încet pe Bute, care a căzut la podea în finalul rundei a 12-a, Andrade a spus: "Nu ştiu cine va fi arbitru, dar am încredere că managerul şi promotorul meu, firma Golden Boy, vor alege un arbitru neutru".

Întrebat dacă Lucian Bute se poate compara cu Mikkel Kessler, cu care a avut un alt meci memorabil, în 2007, pugilistul mexican a spus că danezul Kessler este un pugilist mult mai valoros. "Este mai bun din punct de vedere tehnic, mecanic, din toate punctele de vedere. Bute este doar un pugilist ciudat. Bute este diferit de Kessler. Nu este la fel de captivant ca Kessler şi nu luptă la fel de puternic. L-aş pune pe Kessler în fruntea clasamentului la categoria supermijlocie în acest moment", a precizat pugilistul mexican

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici