Andre Onana va rata o serie importantă de meciuri. Camerunezul participă la Cupa Africii

Portarul Andre Onana va rata mai multe meciuri cheie pentru Manchester United, deoarece a decis să se alăture coechipierilor săi din Camerun care participă la Cupa Africii pe Naţiuni.

148 afișări
Imaginea articolului Andre Onana va rata o serie importantă de meciuri. Camerunezul participă la Cupa Africii

Fostul portar al lui Inter a renunţat anterior la a participa la acţiunile echipei naţionale după o neînţelegere cu selecţionerul Camerunului, Rigobert Song, care a dus la eliminarea sa din lotul pentru Cupa Mondială 2022, în mijlocul turneului din Qatar.

Cei doi şi-au clarificat neînţelegerile, iar Onana a fost reintegrat în echipa naţională. După revenirea sa, el a apărut în meciul de calificare AFCON împotriva Burundi în septembrie şi, de asemenea, într-un amical împotriva Senegalului în timpul pauzei internaţionale din octombrie.

Potrivit iNews, Onana ar fi dat curs convocării la naţionala Leilor neîmblânziţi care va participa la turneul continental ce va începe pe 13 ianuarie în Coasta de Fildeş.

Dacă naţionala africană excelează în turneu şi ajunge în finală, United va trebui să se descurce fără serviciile lui Onana în patru meciuri din Premier League, două meciuri din FA Cup şi o potenţială semifinală din Carabao Cup.

Onana s-a integrat treptat la noul său club şi a fost eroul victoriei cu emoţii a lui United în Liga Campionilor, împotriva danezilor de la FC Copenhaga săptămâna trecută.

Camerunezul a parat un penalty la scorul de 1-0 pentru englezi, în minutele suplimentare de joc, pentru a salva cele trei puncte.

De asemenea, a fost unul dintre cei mai buni jucători în derby-ul pierdut cu 3-0 în faţa lui Manchester City la sfârşitul săptămânii trecute, iar eforturile sale au fost recunoscute prin clasarea pe locul 23 în topul Balonului de Aur 2023, după un sezon precedent strălucit cu Nerrazurri.

Dacă Onana răspunde într-adevăr apelului internaţional al lui Song, atunci United va trebui să se bazeze pe Altay Bayindir, portarul turc transferat în vară de la Fenerbahce.

Pe termen scurt, Onana va continua să stea între buturi atunci când United va primi miercuri pe Newcastle United în Carabao Cup, înainte de a se confrunta sâmbătă cu Fulham în Premier League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici