Andreea Iridon, MEDALIE DE ARGINT la bârnă, la Campionatul European de la Sofia

Junioara Andreea Iridon a cucerit, duminică, medalia de argint la bârnă, în timp ce Anda Butuc s-a clasat pe locul şase în aceeaşi finală, la Campionatul European de gimnastică de la Sofia.

192 afișări
Imaginea articolului Andreea Iridon, MEDALIE DE ARGINT la bârnă, la Campionatul European de la Sofia

Andreea Iridon, MEDALIE DE ARGINT la bârnă, la Campionatul European de la Sofia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Andreea Iridon a fost notată cu 14.433, cu care a obţinut medalia de argint, în timp ce Anda Butuc a primit nota 13.333, ocupând locul 6. Pe podium au mai urcat Angelina Melnikova (Rusia, 14.575), medalie de aur, şi Tabea Alt (Germania, 14.200), bronz.

Tot duminică, în finalele pe aparate la junioare, Laura Jurcă a cucerit medalia de argint la sărituri, urmând să mai concureze la sol, alături de Andreea Iridon.

Anterior, echipa de senioare a câştigat medalia de aur, iar cea de junioare a obţinut medalia de bronz. O altă medalie, de argint, a fost cucerită de junioara Laura Jurcă la individual-compus.

La senioare, România va mai fi reprezentată în finalele pe aparate de duminică, de Larisa Iordache la sărituri, paralele, bârnă şi sol, respectiv Diana Bulimar în finala de la bârnă.

Obiectivul delegaţiei României la CE de la Sofia a fost obţinerea a trei-patru medalii. La ediţia din 2012 a Campionatului European, echipa de senioare a României a cucerit medalia de aur, cea din 2014 fiind a şaptea din palmaresul echipei tricolore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici