Video Andreea Mitu, despre meciul cu Bouchard: Am avut doar o oră să mă pregătesc, dar am găsit o cale să câştig - VIDEO

Jucătoarea de tenis Andreea Mitu a declarat, marţi, pe Aeroportul Henri Coandă, la revenirea echipei României din Canada, că a avut doar o oră la dispoziţie pentru a pregăti meciul din Fed Cup cu Eugenie Bouchard, dar a precizat că a găsit o cale de a câştiga.

2015 afișări

"A fost un meci emoţionant. Trebuia să mă aştept să intru şi să joc în orice moment, doar că nu mă aşteptam să se întâmple asta. Speram ca Irina Begu să poată juca până la urmă. Am avut doar o oră să pregătesc meciul cu Bouchard, dar am găsit o cale să câştig. Cu siguranţă, acest meci îmi dă mare încredere pentru viitor", a spus Mitu.

Jucătoarea Alexandra Dulgheru a afirmat că suporterii români au creat o atmosferă incredibilă la întâlnirea de la Montreal: "A fost o atmosferă incredibilă la Montreal. Publicul a venit în număr foarte mare. Ne-am simţit ca la Galaţi. Nici nu mai auzeam publicul canadian. Românii ne-au ajutat în momentele critice".

Echipa României a acces în Grupa Mondială a Fed Cup după ce a învins Canada, la sfârşitul săptămânii trecute, la Montreal, cu scorul general de 3-2. Sâmbătă, Irina-Camelia Begu, locul 33 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-4, de Francoise Abanda, locul 260 WTA, iar Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, s-a impus, cu scorul de 6-4, 6-4, în faţa sportivei Eugenie Bouchard, locul 7 WTA. Duminică, Andreea Mitu, locul 104 WTA, a învins-o pe Eugenie Bouchard, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-1, Dulgheru s-a impus în faţa lui Abanda, scor 3-6, 7-5, 6-2, iar cuplul Gabriela Dabrowski/Sharon Fichman a învins, cu scorul de 6-1, 4-6, 10-5, perechea Andreea Mitu/Raluca Olaru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici