Andreea Răducan a obţinut titlul de doctor

Fosta gimnastă Andreea Răducan a obţinut, miercuri, titlul de doctor, după ce a primit "magna cum laude" pentru lucrarea prezentată la Universitatea Naţională pentru Educaţie Fizică şi Sport, "Reactivitatea emoţională a sportivilor de performanţă la relatările mass media".

423 afișări
Imaginea articolului Andreea Răducan a obţinut titlul de doctor

Andreea Răducan (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"E o «medalie» importantă. Trebuie să recunosc că nu am muncit atâţia ani, cât am muncit pentru cele din sport, însă a fost o muncă consistentă, cu la fel de multă dedicare şi am încercat să fac o teză de doctorat complexă, compactă, astfel încât toate cunoştiinţele pe care le-am parcurs de-a lungul anilor să se regăsească aici. E un moment important pentru mine. După atâta muncă nu pot decât să mă bucur pentru acest final reuşit", a spus Răducan.

La prezentarea Andreei Răducan au asistat, printre alţii, Monica Roşu, Silvia Stroescu (gimnastică), Viorica Susanu, Georgeta Damian (canotaj), Laura Badea (scrimă) şi Andrei Iosep (polo).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici