Andreea Răducan este noul preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică

Andreea Răducan, în vârstă de 33 de ani, este, de vineri, noul preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică. Campioana olimpică de la Sydney 2000 a fost singura candidată şi a obţinut 42 de voturi din totalul de 43 de structuri prezente la vot, din 51 afiliate, un vot fiind anulat.

1906 afișări
Imaginea articolului Andreea Răducan este noul preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică

Andreea Răducan este noul preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică

Răducan îl înlocuieşte astfel pe Adrian Stoica, cel care a ocupat postul de preşedinte în ultimii 12 ani.

În 2000 la Jocurile Olimpice de vară de la Sydney, gimnasta Andreea Răducan a fost medaliată cu aur pe echipe şi argint la sărituri. La doi ani după performanţa din Australia, Răducan s-a retras din activitate, acuzând mai multe accidentări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici