Andreea Răducan: Nu mă pricep la rugby, dar am văzut englezi care plângeau de bucurie pentru România

Fosta campioană olimpică la gimnastică Andreea Răducan, prezentă în tribună la meciul echipei naţionale împotriva Canadei de la Cupa Mondială, a declarat că a rămas impresionată de faptul că spectatorii englezi plângeau de bucurie după ce România a reuşit să întoarcă scorul de la 0-15 la 17-15.

426 afișări
Imaginea articolului Andreea Răducan: Nu mă pricep la rugby, dar am văzut englezi care plângeau de bucurie pentru România

Andreea Răducan: Nu mă pricep la rugby, dar am văzut englezi care plângeau de bucurie pentru România (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Sunt o mare suştinătoare a sportului românesc şi mi-a făcut plăcere să asist la acest meci. Am mai fost la meciuri de rugby, dar niciodată la Cupa Mondială, unde am găsit o atmosferă incredibilă. Nu mă pricep prea bine la rugby, însă am crezut tot timpul că băieţii vor reveni şi vor lupta pentru a arăta cu adevărat ce pot. Am avut emoţii mari, dar cel mai mult m-a impresionat faptul că am văzut englezi care plângeau de bucurie pentru România. Adică, noi, ca români, e normal să avem aceste stări, dar când vezi pe cineva străin care se bucură atât de intens pentru victoria ţării tale, rămâi fără cuvinte", a declarat Andreea Răducan, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Rugby.

Fosta gimnastă a adăugat că a fost o experienţă de neuitat victoria României de marţi seara. "Chiar vorbeam cu suporterii români din tribune şi îmi spuneau că ei aşteaptă un asemenea meci al României de 10 ani şi uite, eu am venit la primul meci şi s-a obţinut această victorie frumoasă. De aceea cred că am fost o privilegiată că am putut vedea o asemenea întâlnire, am rămas cu multe amintiri frumoase. A fost o experienţă de neuitat pentru mine, nu neapărat datorită rezultatului, ci a felului în care «stejarii» s-au adunat, au crezut în ei, au avut puterea să lupte şi să câştige în asemenea mod", a menţionat Andreea Răducan.

Echipa naţională a României a reuşit, marţi seara, la Leicester, cea mai spectaculoasă revenire într-un meci din istoria Cupei Mondiale, învingând reprezentativa Canadei, cu scorul de 17-15, după ce în minutul 52 era condusă cu 15-0.

În ultima partidă, România va întâlni Italia, duminică, de la ora 16.30, la Exeter. Dacă va câştiga, România se va califica direct la Cupa Mondială din 2019.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici