Andreescu, Răducanu şi Bucşa reuşesc să se califice în turul secund la Australian Open

Bianca Andreescu, Emma Răducanu şi Cristina Bucşa au reuşit duminică noaptea să obţină victoriile necesare calificării în turul secund la Australian Open, toate trei evoluând la Melbourne Park cu începere de la ora 2.00, ora României. Andreescu şi Bucşa se întâlnesc în turul secund.

499 afișări
Imaginea articolului Andreescu, Răducanu şi Bucşa reuşesc să se califice în turul secund la Australian Open

Andreescu, Răducanu şi Bucşa reuşesc să se califice în turul secund la Australian Open

Canadiana de origine română Bianca Andreescu (43 WTA) a eliminat-o pe sportiva cehă Marie Bouzkova (26 WTA), favorita 25 a turneului, după un meci intens de două seturi ce a durat o oră şi 42 de minute şi s-a încheiat cu scorul de 6-2, 6-4.

În turul secund, Andreescu o va întâlni pe spaniola de origine moldoveană Cristina Bucşa (100 WTA). Aceasta s-a impus în trei seturi, în faţa germanei Eva Lys (126 WTA), după ce pierduse primul act. Ambele jucătoare au ajuns pe tabloul principal venind din calificări.

Spaniola a avut nevoie de o oră şi 43 de minute pentru a câştiga cu 2-6, 6-0, 6-2. După un prim set mai disputat decât o arată scorul, Bucşa a cedat doar 2 game-uri în următoarele două seturi, închise în doar 59 de minute.

Bucşa şi Andreescu se vor întâlni pentru prima dată în circuit.


Emma Răducanu (77 WTA) nu a avut probleme în faţa germanei Tamara Korpatsch (76 WTA), calificându-se după o oră şi 26 de minute de joc cu 6-3, 6-2.

Primul set a fost mai echilibrat, până la 3-3 fiecare jucătoare cedând câte două game-uri pe propriul serviciu. A urmat un şir de 6 game-uri consecutive câştigate de Răducanu, care a închis partida cu un break, la a doua minge de meci.

În turul secund, Emma Răducanu o va înfrunta pe favorita numărul 7, americana Coco Gauff.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici