Andrei Chipreanov, vicecampion mondial la skandenberg profesionist

Sportivul român Andrei Chipreanov a devenit vicecampion mondial la skandenberg profesionist (categoria 78 kg, braţ drept) în cadrul concursului Nemiroff World Cup - Zloty Tur desfăşurat în acest weekend la Sopot, Polonia, se arată într-un comunicat al Asociaţiei Române de Skandenberg.

146 afișări
Imaginea articolului Andrei Chipreanov, vicecampion mondial la skandenberg profesionist

Andrei Chipreanov, vicecampion mondial la skandenberg profesionist (Imagine: Andreea Balaurea/Arhiva Mediafax Foto)

Pentru sportivul în vârstă de 23 de ani aceasta este cea mai bună performanţă din carieră. Originar din Rădăuţi, Andrei Chipreanov este multiplu campion naţional şi vicecampion european şi considerat printre puţinii capabili să îi calce pe urme cvadruplului campion mondial Ion Oncescu. Chipreanov a obţinut poziţia a doua la Cupa Mondială într-o categorie în cadrul căreia au luptat 19 sportivi.

România a mai fost reprezentată la Nemiroff World Cup - Zloty Tur şi de Dragoş Corcoveanu, în calitate de arbitru.

Campion mondial absolut în 2010 este rusul Denis Ciplenkov, care cântăreşte 142 de kilograme. El s-a impus la ambele braţe, atât la categoria supergrea, cât şi la Open. Anul acesta Cupa Mondială a reunit la start peste 100 de sportivi profesionişti din 18 ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici