Andrei Cristea: Cristian Balaj m-a eliminat gratuit

Fotbalistul dinamovist Andrei Cristea a declarat, vineri seară, după înfrângerea, cu scorul de 2-1, din meciul cu Oţelul Galaţi, din etapa a X-a a Ligii I, că a fost eliminat "gratuit" de centralul Cristian Balaj.

78 afișări
Imaginea articolului Andrei Cristea: Cristian Balaj m-a eliminat gratuit

Andrei Cristea: Cristian Balaj m-a eliminat gratuit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este un moment greu pentru Dinamo. Nu ne aşteptam la una ca asta. Trebuie să rămânem uniţi şi să încercăm să schimbăm ceva în aceste două săptămâni de pauză. Vă rog să vă uitaţi pe reluări pentru că eu nu am lovit pe nimeni. Domnul Balaj m-a eliminat gratuit", a spus Cristea.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I. Golurile formaţiei Oţelul au fost marcate de Sălăgeanu '45 şi Silviu Ilie '74. Pentru Dinamo a înscris Cătălin Munteanu, în minutul 71.

Echipa Dinamo a rămas în inferioritate numerică, în minutul 89, când Andrei Cristea a fost eliminat pentru un fault la Râpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici