Andrei Cristea, despre motivaţie şi experienţa de la Karlsruher, după 400 de meciuri în Liga 1 şi peste 100 de goluri marcate

Citeşte interviul integral pe www.narcisrăducan.ro.

166 afișări
Imaginea articolului Andrei Cristea, despre motivaţie şi experienţa de la Karlsruher, după 400 de meciuri în Liga 1 şi peste 100 de goluri marcate
„În ceea ce-l priveşte pe Andrei Cristea, cu bucurie recunosc că am satisfacţia celei mai frumoase competiţii la finalul căreia elevul îşi depăşeşte profesorul. Andrei a depăşit borna de 400 de meciuri în Liga 1 şi peste 100 de goluri marcate. Am încercat să investim în viitor şi să folosim împreună în mod util lungile zile de cantonament premergătoare jocurilor în perioada FCM Bacău. Îl felicit pentru o carieră demnă de urmat şi îi mulţumesc pentru aprecieri!
 
Andrei, ai intrat într-o galerie selectă, a jucătorilor cu peste 100 de goluri marcate în carieră. Care îţi este nivelul fizic, vei continua ritmul acesta excelent, auto impus?
 
E o bornă importantă a carierei mele şi atât timp cât mă simt bine fizic şi sunt motivat, voi continua pe dreptunghiul verde.
 
Cum a fost experienţa germană de la Karlsruher dincolo de accidentarea cumplită?
 
A fost prima mea experienţă din străinătate. Am remarcat încă o dată că nemţii sunt foarte organizaţi si disciplinaţi. O perioadă cu bune şi cu rele care cred că m-a maturizat ca om şi sportiv.”
 
Citeşte interviul integral pe www.narcisrăducan.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici