Andrei Cristea: Ofiicalii clubului Poli Iaşi nu mi-au dat încă banii

Atacantul echipei Dinamo Bucureşti, Andrei Cristea, care în returul sezonului trecut a jucat la Politehnica Iaşi, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că gruparea ieşeană nu i-a achitat încă o restanţă financiară.

32 afișări
Imaginea articolului Andrei Cristea: Ofiicalii clubului Poli Iaşi nu mi-au dat încă banii

Andrei Cristea: Ofiicalii clubului Poli Iaşi nu mi-au dat încă banii (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Sunt supărat că oficialii clubului Poli Iaşi nu mi-au dat încă banii pe care trebuia să-i primesc sezonul trecut. Adică eu i-am ajutat să scape de la retrogradare doi ani la rând şi ei nici nu-mi răspund la telefon?! În condiţiile astea mai pot eu avea încredere în ei? N-am vrut să mă duc să-i reclam la comisii pentru că am crezut că ne vom înţelege, dar dacă va trebui voi merge, pentru că altă variantă nu am", a declarat Andrei Cristea.

Preşedintele grupării ieşene, Sorin Boca, a spus că face eforturi pentru a găsi banii necesari achitării datoriilor.

"Ştiu că avem o datorie faţă de Andrei Cristea, care ne-a ajutat mult pentru a ne salva de la retrogradare. Facem eforturi pentru a plăti acei bani. Andrei ştie că la Iaşi mai devreme sau mai târziu se dau banii. Nu numai el este în această situaţie".

Andrei Cristea are de primit de la Politehnica Iaşi o restanţă financiară de 25.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici