Andrei Cristea va fi operat şi nu va mai juca în acest an

Atacantul Andrei Cristea va fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru fractură de pomete, luni dimineaţă, el urmând să fie indisponibil până la finalul anului, conform antrenorului FC Dinamo, Ioan Andone.

84 afișări
Imaginea articolului Andrei Cristea va fi operat şi nu va mai juca în acest an

Andrei Cristea va fi operat şi nu va mai juca în acest an (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Luni, Andrei Cristea va fi operat, dar trebuie să se stabilească ora exactă, trebuie să-i scoată pometele şi să i-l ridice. Anul ăsta nu va mai juca pentru că trebuie să i se sudeze", a declarat Andone.

În minutul 14 al meciului cu Universitatea Craiova, scor 2-2, Andrei Cristea s-a lovit la cap la un duel aerian cu Valerică Găman, a fost scos pe targă de pe teren şi a fost transportat cu ambulanţa la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici