Andrei Ionescu: La Ploieşti am luat punctul pe care îl meritam la Timişoara

Mijlocaşul echipei Poli Iaşi, Andrei Ionescu, a declarat duminică, că gruparea din dealul Copoului nu merita să ia un punct în partida de la Ploieşti cu Astra.

27 afișări
Imaginea articolului Andrei Ionescu: La Ploieşti am luat punctul pe care îl meritam la Timişoara

Andrei Ionescu: La Ploieşti am luat punctul pe care îl meritam la Timişoara (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Trebuie să recunoaştem că am făcut un meci slab cu Astra, însă cred că puţine vor fi echipele care vor bate la Ploieşti, în faţa unei formaţii care se apară foarte bine şi care mizează mult pe contraatac. Terenul foarte greu ne-a dezavantajat. Este ştiut faptul că noi suntem mici şi tehnici şi e greu să evoluezi pe terenuri desfundate. Uitaţi-vă la Barcelona, care nu are mulţi jucători de gabarit, iar domnul Grigoraş apreciază în primul rând tehnicitatea şi jocul în viteză. Oricum, cred că la Ploieşti am luat punctul pe care îl meritam la Timişoara, unde am pierdut nemeritat", a spus Andrei Ionescu, la un post de televiziune din Iaşi.

Valentin Negru poate fi considerat jucătorul începutului de retur

"Vali trece printr-o perioadă foarte bună, reuşind să înscrie trei goluri în patru etape. Golurile marcate de el ne-au adus şapte puncte în acest retur de campionat. El este un jucător foarte bun şi cred că aceste reuşite îi dau încredere, pentru că de asta are el cel mai mult nevoie. Cred că Vali poate fi considerat jucătorul începutului de retur şi la vârsta lui nu şi-a spus încă ultimul cuvânt în fotbal. Sunt convins că până la finalul campionatului, Vali mai înscrie pentru Poli Iaşi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici