Andrei Ivan nu a uitat de unde a plecat: fotbalistul Craiovei o donat o sumă importantă unui spital de copii

În această perioadă în care fotbalul este oprit din pricina epidemiei de coronavirus, jucătorii îşi găsesc tot felul de îndeletniciri şi încearcă să iasă în evidenţă pe reţelele de socializare cu diverse postări din izolare.

1283 afișări
Imaginea articolului Andrei Ivan nu a uitat de unde a plecat: fotbalistul Craiovei o donat o sumă importantă unui spital de copii

Andrei Ivan nu a uitat de unde a plecat: fotbalistul Craiovei o donat o sumă importantă unui spital de copii

Nu este şi cazul lui Andrei Ivan care şi-a folosit timpul liber pentru a ajuta. Fotbalistul Craiovei, originar din Moreni, nu a uitat de locurile natale şi a donat o sumă importantă Spitalului de Copii din localitate. 
 
Anunţul a fost făcut pe Facebook de medicul Felix Georgescu.
 
”Ştiţi ca eu mereu găsesc şi veşti bune, fiind înconjurat de oameni buni! Andrei Ivan, celebrul fotbalist al acestor meleaguri ne susţine cu o suma de bani în aceste vremuri dificile pentru toţi! Astăzi am avut plăcerea să o cunosc pe mama acestuia, Ivan Cornelia, careia i-am prezentat secţia şi planurile noastre de viitor! Le mulţumim amândurora pentru că s-au gândit şi la copiii noştri!”, a fost mesajul postat de medicul Georgescu.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici