Andrei Penescu, nemulţumit de pretenţiile antrenorilor care au fost contactaţi să preia FC Argeş

Preşedintele clubului FC Argeş, Andrei Penescu, a declarat, joi, că antrenorii care au fost cotactaţi pentru a prelua conducerea tehnică a grupării piteştene doresc doar contracte pe şase luni, iar pretenţiile financiare sunt foarte mari.

106 afișări
Imaginea articolului Andrei Penescu, nemulţumit de pretenţiile antrenorilor care au fost contactaţi să preia FC Argeş

Andrei Penescu, nemulţumit de pretenţiile antrenorilor care au fost contactaţi să preia FC Argeş (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

"Negociem cu mai mulţi antrenori şi vrem să alegem cea mai bună variantă pentru FC Argeş. Din păcate pentru noi, toţi vor contracte pe şase luni şi cu bani mulţi, iar noi vrem stabilitate pe banca tehnică, deci contracte mai lungi. Într-o zi, cel mult două, vom numi noul antrenor", a spus Penescu.

Surse din cadrul FC Argeş au precizat că pe lista conducerii clubului se află antrenoriiTelu Stancu, Andrei Speriatu, Eugen Neagoe, Cornel Iliescu, Cristian Negru şi Mihai Ianovschi.

FC Argeş a rămas fără antrenor, după ce Ionuţ Badea a semnat cu Internaţional Curtea de Argeş, fiind nemulţumit de situaţia financiară prin care trece clubul.

Un alt club de liga a doua care se confruntă cu probleme la nivelul băncii tehnice este Dacia Mioveni. Preşedintele clubului, Ion Ţuţală a menţionat că în câteva zile echipa tehnică va fi definitivată.

Conducerea clubului din Mioveni a purtat discuţii cu Florin Marin, Eugen Neagoe şi Telu Stancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici