Andrei Penescu: Retrogradarea este cea mai mare nedreptate

Preşedintele interimar al FC Argeş, Andrei Penescu, a declarat că decizia de retrogradare luată, miercuri, de Comisia de Disciplină a LPF este o mare nedreptate, dar a precizat că nici în aceste condiţii acţionariatul nu va renunţa la echipă.

152 afișări
Imaginea articolului Andrei Penescu: Retrogradarea este cea mai mare nedreptate

Andrei Penescu: Retrogradarea este cea mai mare nedreptate (Imagine:Mediafax Foto)

"Este cea mai mare nedreptate... Cu toate astea, noi nu vom renunţa la echipă şi la brand. Mă întreb, dacă tatăl meu este acuzat că a dat mită, cui a dat, pentru că toţi sunt liberi", a spus oficialul piteştean, fiul patronului Cornel Penescu, reţinut în cazul corupţiei din arbitrajul românesc.

Andrei Penescu a anunţat că jucătorii echipei FC Argeş le-au fost plătite, miercuri, restanţele financiare din ultimile două luni.

Aflat cu echipa în stagiul de pregătire din Austria, antrenorul Ionuţ Badea nu a dorit să comenteze decizia Comisiei de Disciplină a LPF, spunând doar că speră ca aceasta să fie schimbată la Comisia de Recurs. "Nu este căderea mea să comentez deciziile Comisiei, dar sper că în cele cinci zile pe care le avem la dispoziţie pentru a depune memoriu, să convingem Comisia de Recurs să schimbe decizia de a ne retrograda. Mai multe nu vreau să comentez despre acest caz", a adăugat Badea.

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a decis, miercuri, retrogradarea echipei FC Argeş în Liga II, iar patronul clubului Cornel Penescu a fost declarat persona non-grata în fotbalul românesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici