Andres Iniesta, cel mai bun playmaker al anului 2013

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Andres Iniesta, a fost ales pentru a doua oară consecutiv cel mai bun playmaker al anului, de către un juriu format din jurnalişti şi experţi din 70 de ţări, informează site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

99 afișări
Imaginea articolului Andres Iniesta, cel mai bun playmaker al anului 2013

Andres Iniesta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anterior, în fruntea clasamentului celor mai buni playmakeri s-au mai aflat Zinedine Zidane (2006), Kaka (2007) şi Xavi (2008, 2011).

Iniesta, care în ierarhia pe 2013 are 132 de puncte, i-a devansat pe Mezut Özil (Real Madrid/Arsenal, 94 de puncte) şi pe Andrea Pirlo (Juventus Torino, 78 de puncte).

Pe poziţia a patra s-a clasat Bastian Schweinsteiger (Bayern München, 61 de puncte), pe locul cinci Xavi (FC Barcelona, 56 de puncte), pe şase Yaya Toure (Manchester City, 21 de puncte), pe şapte Toni Kroos (Bayern München, 10 puncte), iar pe opt David Silva (Manchester City, 6 puncte) şi Juan Mata (Chelsea, 6 puncte).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici