Andrey Rublev este campion la Gijon

Rusul Andrey Rublev a cucerit duminică al patrulea său titlu stagional la nivel de circuit ATP, trecând de americanul Sebastian Korda cu 6-2, 6-3 în finala turneului de tenis Gijon Open.

211 afișări
Imaginea articolului Andrey Rublev este campion la Gijon

FOTO Twitter

Într-o confruntare antrenantă, principalul favorit a jucat agresiv pentru a-l trimite pe Korda din colţ în colţ. Rublev a reuşit 29 de lovituri câştigătoare, a câştigat de trei ori pe serviciul adversarului şi a comis doar patru erori neforţate pentru a triumfa după 77 de minute.

Jucătorul de 24 de ani şi-a sporit şansele de calificare la ATP Finals câştigând trofeul de la Gijon. Rublev se află în prezent pe locul şase în ATP Live Race To Turin, în timp ce îşi propune să participe pentru al treilea sezon consecutiv la prestigiosul eveniment de sfârşit de an - care va avea loc în perioada 13-20 noiembrie.

Rublev s-a bucurat de o săptămână intensă la turneul pe suprafaţă dură din Spania, învingându-i pe Ilya Ivashka, Tommy Paul şi Dominic Thiem în drumul spre finală, în care şi-a asigurat cea de-a 47-a victorie a anului.

La începutul acestui sezon, Rublev a cucerit titlurile la Marsilia, Dubai şi Belgrad şi a ajuns acum la 12 turnee câştigate în carieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rublev,
korda,
gijon open

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici