Andy Murray ajunge în prima finală pe zgură din ultimii 7 ani

Pentru prima dată din 2016, Andy Murray va lupta pentru un titlu într-un turneu pe zgură, de data aceasta la o competiţie ATP Challenger, la Aix-En-Provence, în Franţa.

162 afișări
Imaginea articolului Andy Murray ajunge în prima finală pe zgură din ultimii 7 ani

În urmă cu şapte ani, Murray a jucat finala de la Madrid, a câştigat la Roma şi a jucat şi o finală la Roland Garros. Sezonul acesta, el a fost eliminat în primul tur la Monte Carlo şi Madrid şi a optat să participe la evenimentul ATP Challenger de la Aix-En-Provence, în Franţa, după ce a primit un wild card.

În primul tur, fostul număr 1 mondial s-a confruntat cu Gael Monfils şi a reuşit să câştige meciul în două seturi.

Ulterior, l-a învins în trei seturi pe Laurent Lokoli şi, de asemenea, l-a surclasat pe cel mai bine clasat adolescent din circuitul ATP, Luca van Assche. În semifinale, Murray l-a înfruntat pe fostul lider mondial la juniori, Harold Mayot, cu 7-5, 6-1, pentru a se califica în finala turneului ATP Challenger de la Aix-En-Provence, unde îl va întâlni pe cel mai bine clasat dintre favoriţi, americanul Tommy Paul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici