Andy Murray se desparte de Jan de Witt după eşecul de la Australian Open

Andy Murray a început să lucreze cu antenorul Jan De Witt cu câteva săptămâni înainte de începerea sezonului 2022, dar jucătorul britanic a rupt legăturile cu acesta imediat după Australian Open.

181 afișări
Imaginea articolului Andy Murray se desparte de Jan de Witt după eşecul de la Australian Open

Andy Murray a renunţat la serviciile antrenorului său Jan de Witt, în urma eliminării sale din turul doi la Australian Open. Scoţianul a început în forţă la Melbourne, trecând de un thriller de cinci seturi la capătul căruia l-a învins pe Nikoloz Basilashvili, cap de serie numărul 21, în primul tur. Dar aceste eforturi au părut să-şi pună amprenta asupra sa, deoarece a fost eliminat din competiţie în următorul meci de trei seturi de japonezul Taro Daniel.

Este al treilea antrenor pentru Murray într-o perioadă scurtă de timp, după ce britanicul l-a concediat pe antrenorul Jamie Delgado, cu care lucrase timp de mai mulţi ani, spre sfârşitul anului 2022.

Apoi a lucrat şi cu antrenorul Esteban Carill pentru câteva evenimente. Ultima dată când Murray a vorbit despre un antrenor a fost atunci când a început să lucreze cu Carill, când a spus:

„Decizia este una importantă pentru mine. Evident, nu ştiu cât timp voi mai juca, aşa că vreau să mă asigur că persoana care mă va însoţi în ultima perioadă a carierei mele este cea potrivită".

El a optat apoi pentru Jan De Witt, care a lucrat cu mulţi jucători înainte, iar relaţiile au fost de obicei fructuoase. Pentru Murray nu a fost să fie, aşa că a trecut mai departe. Cine va fi următorul său antrenor rămâne de văzut. Murray nu a oferit niciun comentariu cu privire la această decizie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici