Andy Murray se va căsători cu Kim Sears pe 11 aprilie

Tenismenul britanic Andy Murray se va căsători cu logodnica sa Kim Sears, cu care este împreună de aproape 10 ani, la 11 aprilie, petrecerea urmând să aibă la hotelul pe care sportivul îl deţine, Cromlix House Hotel, situat în apropierea locului său de naştere, Dunblane.

229 afișări
Imaginea articolului Andy Murray se va căsători cu Kim Sears pe 11 aprilie

Andy Murray se va căsători cu Kim Sears pe 11 aprilie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Campionul din 2013 de la Wimbledon a achiziţionat în acelaşi an hotelul Cromlix House, care deţine propria capelă, în schimbul a 1,8 milioane de lire sterline, iar în 2014 l-a inaugurat, după ample lucrări de restaurare. În prezent, hotelul este evaluat la 3,44 milioane de lire sterline, informează telegraph.co.uk.

În acelaşi hotel s-a căsătorit şi fratele lui Andy, Jamie, evenimentul având loc în 2010.

Hotelul beneficiază de 10 dormitoare şi cinci apartamente. În 2014, a fost desemnat hotelul scoţian al anului, la doar câteva săptămâni după ce a fost reinaugurat.

O cameră standard costă până la 595 de lire sterline pe noapte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici