Andy Schleck a primit tricoul galben de câştigător al Turului Franţei în 2010

Ciclistul luxemburghez Andy Schleck a primit, marţi, tricoul galben de câştigător al Turului Franţei în 2010, după ce spaniolul Alberto Contador, învingător pe şosea, a fost declasat după ce a fost depistat pozitiv.

122 afișări
Imaginea articolului Andy Schleck a primit tricoul galben de câştigător al Turului Franţei în 2010

Andy Schleck (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În faţa a 150 de invitaţi, în oraşul său natal Mondorf-les-Bains, Andy Schleck a primit tricoul galben de la Christian Prudhomme, directorul Turului Franţei.

Andy Schleck a fost declarat câştigătorul Turului Franţei în 2010, după declasarea lui Alberto Contador, depistat pozitiv cu clembuterol.

Schleck, în vârstă de 26 de ani, a terminat Turul Franţei de trei ori pe locul secund, în 2009, 2010 şi 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici