Angela Merkel: Germania va lua măsuri suplimentare pentru protejarea mediului, dacă este necesar

Cancelarul german Angela Merkel a declarat vineri că Germania va revizui anual, până în anul 2030, progresul făcut în planul de protejare a mediului şi va lua măsuri suplimentare dacă este nevoie,

172 afișări
Imaginea articolului Angela Merkel: Germania va lua măsuri suplimentare pentru protejarea mediului, dacă este necesar

Angela Merkel: Germania va lua măsuri suplimentare pentru protejarea mediului, dacă este necesar

Germania plănuieşte să reducă substanţial emisiile de carbon până în anul 2030.

„Şansele sunt foarte bune, au crescut, ne vom atinge scopul climatic în timp util”, a declarat cancelarul german.

„Dacă vom considera că nu suntem pe drumul cel bun, ne vom revizui atitudinea”, a adăugat Angela Merkel.

Cel puţin 15.000 de persoane au protestat duminică pentru combaterea problemelor climatice în Frankfurt, în cadrul unui salon auto anual din oraşul german, unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din lume.

Protestatarii au manifestat faţă de rolul pe care îl joacă industria auto germană în schimbările climatice şi în distrugerea mediului.

Angela Merkel a ţinut un discurs în cadrul deschiderii salonului auto din Frankfurt, făcând apel industriei auto să depună eforturi pentru dezvoltarea unor moduri de transport sustenabile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici