Angelique Kerber îşi schimbă antrenorul

Angelique Kerber (Germania; 3 WTA) şi-a încheiat colaborarea cu antrenorul Wim Fissette, cu care se afla sub contract din noiembrie 2017. Dintr-un comunicat emis, se pare că înţelegerea celor doi s-a oprit din cauza diferenţelor de opinie.

415 afișări
Imaginea articolului Angelique Kerber îşi schimbă antrenorul

Angelique Kerber îşi schimbă antrenorul

Angelique Kerber a avut parte de un 2018 reuşit, în care a bifat 47 de victorii şi 17 înfrângeri. A înregistrat şi două succese în turnee, câştigând două, printre care şi Wimbledon. Rezultatele bune i s-au datorat şi lui Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, cu care colabora de la sfârşitul anului trecut.

"În ciuda succesului colaborării de la începutul sezonului, această etapă este necesară din cauza punctelor de vedere diferite privind orientarea viitoare a carierei lui Kerber", se arată în comunicatul care anunţă încetarea colaborării dintre Kerber şi Fissette.

Antrenorul belgian a colaborat cu Halep în anul 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici