Angelique Kerber s-a calificat în semifinale la US Open

Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber (locul 2 în clasamentul mondial) s-a calificat, marţi, în semifinale la US Open, după ce a trecut în sferturi de sportiva italiană Roberta Vinci (poziţia a 8-a WTA), scor 7-5, 6-0.

1123 afișări
Imaginea articolului Angelique Kerber s-a calificat în semifinale la US Open

Angelique Kerber s-a calificat în semifinale la US Open

Meciul a durat o oră şi 17 minute. Primul set a fost extrem de echilibrat, cu şapte break-uri în total (trei Vinci, patru Kerber). Italianca în vârstă de 33 de ani s-a aflat mereu la conducere şi a servit pentru set la 5-4, dar germanca a revenit cu trei game-uri consecutive. În actul secund, Vinci a jucat extrem de slab la serviciu (25% procentaj al primului serviciu) şi nu a mai reuşit să câştige niciun game.

Kerber a avut 33 de puncte direct câştigătoare şi a comis 25 de erori neforţate, în timp ce Vinci a înregistrat 17 puncte direct câştigătoare şi 32 de erori neforţate.

Kerber (28 de ani) şi-a asigurat 780 de puncte în clasamentul WTA şi un cec în valoare de 875.000 de dolari. Germanca a fost cotată cu a doua şansă la câştigarea trofeului de la Flushing Meadows.

În semifinale la US Open, Angelique Kerber va juca împotriva învingătoarei din partida Caroline Wozniacki (Danemarca, locul 74 WTA) - Anastasija Sevastova (Letonia, 48 WTA).

Angelique Kerber a câştigat cele mai multe meciuri în circuitul WTA în acest an, 52, s-a impus la Openul Australiei, a fost finalistă la Wimbledon şi medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici