Annecy, Munchen şi PyeongChang şi-au prezentat candidaturile pentru găzduirea JO-2018

Trei oraşe - Annecy (Franţa), Munchen (Germania) şi PyeongChang (Coreea de Sud) - şi-au prezentat oficial candidaturile în vederea organizării Jocurilor Olimpice de iarnă din 2018 şi a Jocurilor Paralimpice, a anunţat, vineri, Comitetul Internaţional Olimpic.

20 afișări
Imaginea articolului Annecy, Munchen şi PyeongChang şi-au prezentat candidaturile pentru găzduirea JO-2018

Annecy, Munchen şi PyeongChang şi-au prezentat candidaturile pentru găzduirea JO-2018

Cele trei oraşe încep acum prima din cele două faze ale procesului de candidatură, care va duce la alegerea oraşului gazdă, în iulie 2011.

Prima fază constă într-o examinare minuţioasă, de către CIO, a fiecărui oraş în vederea organizării reuşite a JO de iarnă din 2018. CIO va analiza răspunsurile acestor candidate la un chestionar, urmând ca apoi comisia executivă să aleagă cu exactitate oraşele candidate.

A doua fază, cea a procedurii de candidatură, va permite fiecărui oraş să prezinte dosarul ce va fi studiat de comisia de evaluare.

Alegerea este prevăzută la sesiunea CIO de la Durban (Africa de Sud) din iulie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici