Anthony Joshua a redevenit campion mondial IBF, WBA, WBO şi IBO la categoria grea

Anthony Joshua şi-a luat revanşa, sâmbătă, în faţa lui Andy Ruiz, câştigând prin decizie unanimă şi recucerind titlurile IBF, WBA, WBO şi IBO la categoria grea.

438 afișări
Imaginea articolului Anthony Joshua a redevenit campion mondial IBF, WBA, WBO şi IBO la categoria grea

Anthony Joshua a redevenit campion mondial IBF, WBA, WBO şi IBO la categoria grea

După ce în luna iunie a fost învins de Ruiz prin TKO (n. red. Technical knockout) în runda a şaptea, Anthony Joshua a păşit în ring mult mai disciplinat şi mai concentrat. Britanicul a preferat să nu rişte încercând să găsească lovitura de knockout. Astfel, Joshua l-a învins la puncte pe Andy Ruiz Jr.

”Am spus că mă voi corecta şi voi reveni. Sunt flămând şi modest la înfrângere şi vreau să rămân flămând la victorie. Andy Ruiz vrea să ne luptăm din nou. Este un adevărat războinic. Fără nicio îndoială mi-ar plăcea să ne luptăm din nou. Prima dată a fost foarte plăcut. Trebuia să o fac din nou. Un om ca mine nu caută scuze. Este vorba despre box. Sunt obişnuit să fac luptătorii knockout. Am fost prins ultima oară, nu am nicio scuză. I-am oferit creditul. Îi respect pe Andy şi pe antrenorul său foarte mult”, a declarat Anthony Joshua în urma luptei.

”Tatăl meu şi restul echipei mele îmi tot spuneau. Ar fi trebuit să-i ascult. Cred că am început antrenamentul prea târziu. Trei luni de petreceri şi sărbătorit m-au afectat. Nu ar fi trebuit să iau atât în greutate. Am încercat să îmi fac singur antrenamentul după bunul plac. Îmi cer scuze în faţa antrenorului meu Manny Robles şi în faţa tatălui meu. Am devenit prea încrezător în mine. Ştiu că la a treia întâlnire voi fi mult mai bun”, a spus şi Ruiz după înfruntarea cu Joshua.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici