Anthony Joshua face declaraţii tăioase înaintea meciului cu Tyson Fury

  • Anthony Joshua a declarat că vrea să îl facă knockout pe Tyson Fury în 6 runde
  • Boxerii au convenit că vor lupta de două ori unul cu celălalt
  • Joshua e campion WBA, IBF, WBO şi IBO la categoria grea
159 afișări
Imaginea articolului Anthony Joshua face declaraţii tăioase înaintea meciului cu Tyson Fury

Sursa: Instagram @anthonyjoshua

Anthony Joshua e foarte tăios înaintea luptei sale cu Tyson Fury. „Vreau să îi rup capul” a declarat boxerul.

Joshua şi Fury trebuie să se mai înţeleagă doar la bani. Au convenit că se vor lupta de două ori, fie la sfârşitul anului, fie la începutul lui 2021. Lupta dintre cei doi a fost supranumită „Lupta pentru Marea Britanie”

„Îl respect pe om, ştii ce zic? E un om bun, un familist, un luptător bun, dar pe de altă parte, vreau să îi rup capul”, spune Joshua. „În primele 6 runde cred… nu. Vreau să îl fac knockout. Am avut o carieră mai scurtă, deci sunt mai proaspăt, am fost în lupte mari mai mult timp, deci sunt obişnuit cu presiunea, deci cred că o să pot să duc presiunea şi o să îl fac knockout.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici