Antici: România rămâne periculoasă şi fără Chivu sau Goian

Selecţionerul Serbiei, Radomir Antici, a declarat că naţionala României rămâne periculoasă şi fără Cristian Chivu şi Dorin Goian, care vor absenta la 28 martie în meciul de la Constanţa, adăugând că nu se plânge de starea gazonului de pe stadionul Farul, informează cotidianul Danas.

15 afișări
Imaginea articolului Antici: România rămâne periculoasă şi fără Chivu sau Goian

Antici: România rămâne periculoasă şi fără Chivu sau Goian (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Absenţele lui Chivu şi Goian pot fi un avantaj pentru noi, sunt fotbalişti valoroşi, dar nu ne vom relaxa. Orice jucător al României care va intra în teren îşi doreşte să ajungă la CM. Am motive să fiu optimist, am convocat tot ce avem mai bun la ora actuală. Am creat un climat de respect la echipă şi toată lumea poate lucra de plăcere", a spus Antici.

"Ştim totul despre jucătorii români, despre cei tineri şi de perspectivă. Am tot auzit vorbindu-se despre terenul prost de la Constanţa, dar nu mă plâng niciodată de ceva. Aceasta a fost decizia FRF şi vom juca acolo”, a mai menţionat selecţionerul Serbiei.

Antici a vorbit şi despre componenţa lotului convocat pentru meciul cu România.

“Neven Subotici ne poate fi folositor, Ninkovici poate ajuta la îmbunătăţirea jocului nostru, îl monitorizez de mult. Pantelici este în formă, Zigici face senzaţie în Spania. Stojkovici este şi el pregătit. Pe Tosici l-am lăsat la tineret, dar ne bazăm în continuare pe el pe viitor. Am jucători de mare calitate umană în lot”, a comentat el.

Lotul Serbiei pentru meciul cu România:

Vladimir Stojkovici, Vladimir Disljenkovici, Bojan Isailovici – portari,

Branislav Ivanovici, Nemanja Vidici, Ivica Dragutinovici, Neven Subotici, Aleksandar Lukovici, Antonio Rukavina, Igor Durici, Ivan Obradovici – fundaşi,

Dejan Stankovici, Zdravko Kuzmanovici, Nenad Milijas, Milos Ninkovici, Milan Jovanovici, Bosko Jankovici, Gojko Kacar, Milos Krasici – mijlocaşi,

Marko Pantelici, Nikola Žigici, Danko Lazovici, Miralem Sulejmani - atacanţi.

Partida România - Serbia este programată în data de 28 martie, de la 20.45, la Constanţa, în preliminariile grupei a 7-a de calificare la Cupa Mondială din 2010.

Citeşte şi:

Chivu şi Florentin Petre vor rata meciurile cu Serbia şi Austria

Aproape jumătate din biletele pentru CM din 2010, vândute

SUA, pe lista statelor care doresc găzduirea unei ediţii a Cupei Mondiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici