Anton Petrea e neînvins de când a preluat Chindia. Duminică a învins Hermannstadt în deplasare

Chindia Târgovişte a învins duminică, în deplasare, pe FC Hermannstadt, cu scorul de 1-0, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 17 din Superligă. Antrenorul Anton Petrea rămâne neînvins în campionat, decând a preluat echipa dâmboviţeană.

586 afișări
Imaginea articolului Anton Petrea e neînvins de când a preluat Chindia. Duminică a învins Hermannstadt în deplasare

Anton Petrea e neînvins de când a preluat Chindia. Duminică a învins Hermannstadt în deplasare

Chindia a avut şansa de a deschide scorul în primul minut al meciului, dar şutul lui Popadiuc a fost respins de portarul Letica.

Hemannstadt a replicat cinci minute mai târziu, şutul lui Oroian fiind de asemenea respins de Căbuz.

Oamenii lui Petrea au revenit în atac şi Căpuşă a şutat pe lângă poarta sibienilor în minutul 26, pentru ca Popadiuc să nu reuşească să-l surprindă pe Letica, care a reţinut şutul de pe finalul primei reprize.

Singurul gol al partidei a fost reuşit de Celea, în minutul 51, cu un şut din apropierea porţii, după o respingere a portarului advers.

În minutul 66, Neguţ a şutat în transversală, nereuşind să majoreze avantajul.

De cealaltă parte, sibienii au irosit şansa de a egala pe final de meci, Căbuz reuşind săse opună la lovitura de cap trimisă de Stoica.

Hermannstadt e pe locul 5 în clasament, cu 26 de puncte, după 16 meciuri jucate, în timp ce Chindia e pe locul 11, cu 19 puncte, tot din 16 partide.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici