Antonio Conceicao şi-a reziliat contractul cu FC Braşov

Tehnicianul portughez Antonio Conceicao şi-a reziliat pe cale amiabilă, joi, contractul cu clubul FC Braşov, după o întâlnire de câteva ore cu patronul Ioan Neculaie şi cu preşedintele Iosif Kovacs.

104 afișări
Imaginea articolului Antonio Conceicao şi-a reziliat contractul cu FC Braşov

Antonio Conceicao şi-a reziliat contractul cu FC Braşov (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Antrenorul Antonio Conceicao a părăsit miercuri dimineaţă cantonamentul echipei din Portugalia, iar seara a ajuns la Braşov. Tehnicianul portughez a declarat marţi, în presa portugheză, că este nemulţumit de campania de transferuri a clubului. "Va trebui să vorbesc cu oficialii echipei FC Braşov, pentru că nu pot continua aşa. Îmi lipsesc cinci-şase jucători", a afirmat Conceicao.

Antonio Conceicao a spus, la finalul lunii mai, că îşi va prelungi contractul cu FC Braşov, dacă patronul Ioan Neculaie îi va aduce jucătorii pe care el i-a cerut pentru ca echipa să poată avea drept obiectiv sezonul viitor clasarea pe locurile 1-5.

TITLURILE ZILEI

Preşedintele executiv al FC Braşov, Iosif Kovacs, a declarat, în iunie, că gruparea pe care o conduce a ajuns la un acord pentru prelungirea cu un sezon a contractului tehnicianului Antonio Conceicao.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici