Antrenoarea de tenis care a refuzat-o pe Simona Halep. Preferă să rămână alături de numărul 8 WTA

Fosta jucătoare de tenis australiancă Rennae Stubbs (47 de ani) a anunţat, vineri, 16 noiembrie, că nu va fi antrenoarea Simonei Halep în sezonul viitor, preferând să rămână alături de Karolina Pliskova (8 WTA), jucătoare cu care colaborează începând din această toamnă.

5819 afișări
Imaginea articolului Antrenoarea de tenis care a refuzat-o pe Simona Halep. Preferă să rămână alături de numărul 8 WTA

Antrenoarea de tenis care a refuzat-o pe Simona Halep. Preferă să rămână alături de numărul 8 WTA

După despărţirea de Darren Cahill, vocile importante din tenisul românesc i-au recomandat Simonei să-şi aleagă un nume mare pe care să-l aibă în lojă, iar unele zvonuri au vorbit despre intenţia lui Cahill de a o recomanda pe Rennae Stubbs. În relaţii foarte bune cu antrenorul australian, Stubbs, care este şi o mare admiratoare a Simonei Halep, a anunţat că nu va colabora cu românca.

La fel ca Darren Cahill, Rennae Stubbs e legată de televiziuni printr-un contract care-i permite să comenteze meciuri importante din tenisului feminin, dar acest detaliu nu a împiedicat-o să înceapă o colaborare cu Karolina Pliskova, a opta jucătoare a lumii pe care o antrenează din această toamnă. E de aşteptat, aşadar, ca parteneriatul celor două să continue şi în 2019, an în care fostul lider mondial din Cehia speră să revină la forma bună din ultimii ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici