Antrenor Cesena: Cazul Mutu e o adevărată tragedie sportivă pentru Fiorentina

Antrenorul echipei Cesena, Pierpaolo Bisoli, fost secund la Fiorentina, a declarat, vineri, că ceea ce s-a întâmplat cu atacantul Adrian Mutu reprezintă "o adevărată tragedie sportivă" pentru gruparea viola, informează site-ul violanews.com.

25 afișări
Imaginea articolului Antrenor Cesena: Cazul Mutu e o adevărată tragedie sportivă pentru Fiorentina

Antrenor Cesena: Cazul Mutu e o adevărată tragedie sportivă pentru Fiorentina (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Fiorentina rămâne echipa cu cel mai bun lot dintre cele care luptă pentru a-şi adjudeca ultimul loc calificabil în Liga Campionalor (n.r. - locul patru în Serie A). Este adevărat, eventuala pierdere a lui Mutu va cântări foarte mult: nu ştiu dacă oficialii viola vor reveni pe piaţa de transferuri, ştirea (n.r. - privind depistarea pozitivă a lui Mutu) este pentru Fiorentina o adevărată tragedie sportivă", a spus Pierpaolo Bisoli, citat de violanews.com.

Pierpaolo Bisoli, fost mijlocaş, a fost secundul antrenorului Dino Zoff la Fiorentina, în sezonul 2004/2005.

Atacantul Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină şi în urma unui control antidoping efectuat pe data de 20 ianuarie, după meciul Fiorentina - Lazio, scor 3-2, din Cupa Italiei, în care jucătorul român a marcat două goluri, a anunţat, vineri, Comitetului Olimpic Italian (CONI).

Acest anunţ intervine după cel de joi, care preciza că atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost depistat pozitiv tot cu sibutramină, în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei.

Sibutramina, substanţă folosită în tratamentul obezităţii, acţionând prin reducerea senzaţiei de foame, figurează pe lista produselor interzise de către Agentia Mondială Antidoping.

Presa italiană a notat, joi, că Mutu, care a fost depistat pozitiv şi în 2004, cu cocaină, pe vremea când evolua la Chelsea, riscă o suspendare între un an şi patru ani.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici