Antrenor Trencin: Astra este un adversar de calitate

Tehnicianul formaţiei AS Trencin, Lubomir Nosicky, a declarat, miercuri, că adversara din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, Astra Giurgiu, nu are un nume răsunător, dar este o echipă de calitate, informează publicaţia Sportky.

150 afișări
Imaginea articolului Antrenor Trencin: Astra este un adversar de calitate

Constantin Budescu, cel despre care antrenorul echipei AS Trencin consideră că este cel mai bun jucător de la Astra (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Întâlnim un adversar care nu are un nume răsunător, dar este o echipă bună, puternică, lucru dovedit prin faptul că a eliminat-o pe Omonia Nicosia. Pentru jucătorii mei este o şansă de a face un pas înainte în carieră. Astra este un adversar de calitate, care pune bază pe un joc ofensiv. Cel mai important jucător al românilor este Budescu, dar trebuie să le acordăm mare atenţie tuturor. Sper să obţinem un rezultat bun pentru calificare, având în vedere că în retur va fi extrem de greu. Ar fi foarte bine dacă am câştiga fără să primim gol. Sigur, ne dorim să jucăm pe cartea atacului, dar trebuie să ţinem cont şi de calităţile adversarului. Prin urmare, trebuie să jucăm inteligent şi precaut în defensivă. Am încredere că fanii vor fi al 12-lea jucător al nostru în această luptă dificilă", a declarat Nosicky.

Partida AS Trencin - Astra Giurgiu, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 18.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici