Antrenorul Barcelonei, la primele declaraţii după operaţie. Vilanova: Lupta cu boala nu s-a încheiat

Antrenorul formaţiei FC Barcelona, Tito Vilanova, revenit duminică pe banca tehnică după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale, a declarat că lupta sa cu boala nu s-a terminat, subliniind însă că aceasta face parte din viaţa sa particulară.

286 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Barcelonei, la primele declaraţii după operaţie. Vilanova: Lupta cu boala nu s-a încheiat

Antrenorul Barcelonei, la primele declaraţii după operaţie. Vilanova: Lupta cu boala nu s-a încheiat (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Lupta cu boala nu s-a încheiat. Sunt zile în care voi putea antrena şi altele în care nu voi putea face acest lucru. Dar, indiferent ce va fi, chiar dacă sunt un personaj public, insist asupra faptului că această maladie face parte din sfera mea privată", a declarat Vilanova la conferinţa de presă de după meciul cu Espanol.

El a mulţumit medicilor, jucătorilor catalani şi clubului pentru susţinere.

"Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi medicilor care m-au tratat. Mulţumesc şi jucătorilor şi clubului pentru că modul în care au depăşit această veste. Această echipă a trecut prin momente grele în ultimii doi ani", a spus Vilanova, referindu-se la faptul că şi fundaşul francez Eric Abidal a fost supus unui transplant de ficat în aprilie 2012.

Tito Vilanova, în vârstă de 44 de ani, a fost operat, la 20 decembrie 2012, la spitalul Vall d'Hebron din Barcelona, după ce i-a fost detectat un ganglion la doi centimetri de locul în care i-a fost extirpată o tumoare, în 2011.

Vilanova a suferit în noiembrie 2011 o operaţie în cadrul căreia i-a fost îndepărtată o tumoră de la glanda parotidă.

Tito Vilanova a semnat în luna aprilie 2012 un contract pe doi ani cu FC Barcelona, după ce Josep Guardiola s-a retras de la conducerea tehnică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici