FC Barcelona: Vilanova revine în 15-20 de zile

Antrenorul echipei FC Barcelona, Tito Vilanova, operat la 20 decembrie, va reveni la muncă în 15-20 de zile, a declarat, vineri, preşedintele clubului spaniol, Sandro Rosell.

180 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona: Vilanova revine în 15-20 de zile

FC Barcelona: Vilanova revine în 15-20 de zile (Imagine: AFP - MediafaxFoto)

"Cred că va reveni la muncă în 15-20 de zile. Medicii au asigurat că şedinţele de chimioterapie şi radioterapie nu-l vor împiedica să-i facă treaba", a declarat Rosell în faţa participanţilor la Dubai International Sports Conference.

Tito Vilanova, în vârstă de 44 de ani, a fost operat, joia trecută, la spitalul Vall d'Hebron din Barcelona, după ce i-a fost detectat un ganglion la doi centimetri de locul în care i-a fost extirpată o tumoare, în 2011.

Vilanova a suferit în noiembrie 2011 o operaţie în cadrul căreia i-a fost îndepărtată o tumoră de la glanda parotidă.

Tito Vilanova a semnat în luna aprilie un contract pe doi ani cu FC Barcelona, după ce Josep Guardiola s-a retras de la conducerea tehnică.

Sub conducerea lui Vilanova, FC Barcelona a reuşit cel mai bun start din istoria Primera Division, înregistrând 15 victorii şi un egal în cele 16 etape disputate. De asemenea, gruparea catalană este calificată în optimile Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici