Tehnicianul FC Barcelona, Tito Vilanova, a fost operat

Tehnicianul echipei FC Barcelona, Tito Vilanova, a fost operat joi la spitalul Vall d'Hebron din Barcelona, informează cotidianul Sport, care menţionează că medicii încă nu au comunicat cum a decurs intervenţia chirurgicală, dar previziunile sunt bune.

329 afișări
Imaginea articolului Tehnicianul FC Barcelona, Tito Vilanova, a fost operat

Tito Vilanova (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit Sport, Vilanova va rămâne internat trei sau patru zile, urmând să i se facă apoi timp de aproximativ şase săptămâni chimioterapie şi radioterapie.

În vârstă de 44 de ani, Vilanova a suferit în noiembrie 2011 o operaţie în cadrul căreia i-a fost îndepărtată o tumoră de la glanda parotidă. Boala tehnicianului a recidivat însă, fiind necesară o nouă operaţie.

Tito Vilanova a semnat în luna aprilie un contract pe doi ani cu FC Barcelona, după ce Josep Guardiola s-a retras de la conducerea tehnică.

Sub conducerea lui Vilanova, FC Barcelona a reuşit cel mai bun start din istoria Primera Division, înregistrând 15 victorii şi un egal în cele 16 etape disputate. De asemenea, gruparea catalană este calificată în optimile Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici