Antrenorul Cameliei Potec ar putea veni să antreneze în România

Antrenorul înotătoarei Camelia Potec, Philippe Lucas, ar putea veni să antreneze în România, a declarat, luni, preşedintele Comitetului Olimpic Român (COR), Octavian Morariu, care a precizat că încă nu este "nimic definitiv".

24 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Cameliei Potec ar putea veni să antreneze în România

Antrenorul Cameliei Potec ar putea veni să antreneze în România

"Există de ambele părţi dorinţa ca domnul Lucas să vină în România să antreneze", a spus Morariu.

Octavian Morariu a precizat că au avut loc discuţii cu Lucas în timpul Jocurilor Olimpice de la Beijing, unde antrenorul francez a făcut parte din delegaţia română şi unde s-a vorbit despre o eventuală colaborare.

Întrebat dacă o eventuală înţelegere cu Lucas ar fi bazată doar pe pregătirea înotătoarei Camelia Potec, Morariu a afirmat că venirea lui Lucas este legată de un proiect mai vast. "Este un proiect mai vast, sunt multe pozibilităţi. Însă mai sunt câţiva termeni de respectat. Am discutat cu Camelia înainte de plecarea ei în Franţa şi cred că voi vorbi cu domnul Lucas până la jumătatea lunii octombrie", a declarat preşedintele COR.

Philippe Lucas, fost antrenor al sportivei Laure Manaudou, mai are ca variantă pentru un eventual contract şi Canada, el fiind contactat în timpul JO şi de reprezentanţi din această ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici