Antrenorul Costel Enache şi-a dat demisia, după ce Hermannstadt a pierdut cu FC Botoşani, scor 0-1

Costel Enache (46 de ani) şi-a depus demisia după înfrângerea din ultima etapă din Liga 1, cu FC Botoşani, scor 0-1. Antrenorul care a dus-o pe Astra în finala Cupei României din sezonul precedent a făcut anunţul la conferinţa de presă.

134 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Costel Enache şi-a dat demisia, după ce Hermannstadt a pierdut cu FC Botoşani, scor 0-1

Antrenorul Costel Enache şi-a dat demisia, după ce Hermannstadt a pierdut cu FC Botoşani, scor 0-1

"O dezamăgire, nu am reuşit să ne apropiem de obiectiv. Nu ar fi trebuit să pierdem azi, dar oricum în ultima vreme am jucat anost. Lucrurile nu pot continua aşa, nu am fost inspirat, nu am putut să-i motivez pe jucătorii mei, chiar dacă am muncit bine la antrenamente, nu am găsit soluţii pentru jocuri. De aceea, vă anunţ că e ultimul meu meci la Hermannstadt", a spus Enache.

Costel Enache s-a despărţit de Astra în vară şi a preluat-o pe Hermannstadt, echipă rămasă fără antrenor după plecarea lui Vasile Miriuţă în Ungaria, la Kisvarda. Pe banca sibienilor, Enache a bifat trei victorii, un rezultat de egalitate şi şapte înfrângeri.

Antrenorul din Piatra Neamţ o lasă pe Hermannstadt pe locul 11. În cariera sa, acesta a mai pregătit echipele Ceahlăul Piatra Neamţ, Poli Iaşi, Dunărea Galaţi, FC Botoşani şi Astra Giurgiu. În plus, acesta a bifat şi meciuri în postura de selecţioner al reprezentativelor U18 şi U19 ale României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici