Antrenorul Dinu Todoran a recunoscut că nu face schimbările la FCSB

  • FCSB a remizat joi seara, în deplasare la FC Botoşani, scor final 0-0, Florin Tănase ratând un penalty, în minutul 61 al partidei.
  • Dinu Todoran a făcut două schimbări controversate, schimbând în repriza secundă ambii fundaşi centrali.
  • În schimb, patronul Gigi Becali a aruncat pisica în curtea tehnicianului.
235 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Dinu Todoran a recunoscut că nu face schimbările la FCSB

Antrenorul Dinu Todoran Sursafoto: Facebook Voluntari

La interviul de după meci, Dinu Todoran a recunoscut indirect, la Digi Sport, că schimbările nu au fost făcute la decizia sa. Întrebat care a fost motivul celor două schimbări, răspunsul său a fost franc: „Ştiţi foarte bine cum se procedează la noi, deci nu mai are rost această întrebare.”

Referindu-se la ratarea penalty-ului de către Florin Tănase, Todoran nu s-a arătat deloc supărat, spunând: „ E fotbal, a ratat şi Mbappe.”

Dealtfel, tehnicianul bucureştenilor a considerat că echipa sa a dominat integral jocul şi că principala problemă a jucătorilor săi a apărut în faza de finalizare.

În replică, Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoşani, s-a arătat extrem de încântat de rezultat, ironizând declaraţiile anterioare ale adversarilor, care considerau că la acest meci doar deplasarea urma să fie grea.

În schimb, patronul Gigi Becali a pasat răspunderea asupra lui Todoran: ”Întrebaţi-l pe antrenor”. Apoi a specificat faptul că, înainte de meci, s-a stabilit ca fiecare pereche de fundaşi centrali să evolueze câte o repriză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici